Vad är Atlas?

Atlas Care och Atlas Touch erbjuder en innovativ lösning för nackens välbefinnande. Atlas Care har utvecklats i samarbete med experter och representerar en ny typ av ergonomisk design och användarvänlighet som anpassar sig till din vardag. Prova det och känn skillnaden - din nacke kommer att tacka dig.

spa
En naturlig behandling

Hjälp mot stelhet i nacken utan droger

anchor
Inga biverkningar

Säker att använda - inga biverkningar

heart_plus
Hållbar hjälp

Fokuserar på grundorsaker och inte bara tillfällig lindring av symtom

euro_symbol
Engångskostnad

Sparar pengar i längden

 
 

Vad är skillnaden mellan Atlas?

 

Atlas Care

Atlas Care är en nacksträckare som passar alla. Tack vare den höga strukturen är detta lämpligt för användare som till exempel har dålig hållning. Det är därför vi alltid rekommenderar att du börjar med Atlas Care.

Köp din

Atlas Touch

Atlas Touch känns mer som en beröring, men detta kanske inte skapar tillräckligt tryck för alla på grund av kroppsstrukturen. Därför rekommenderar vi att du provar båda enheterna. Du har 14 dagar på dig från att du hämtar beställningen på dig att prova vilken enhet som passar dig och returnera en eller båda om enheten inte passar dig.

Lära känna
 
 

reviews
+100 recensioner

Vi har fått betydande och till och med sensationella recensioner om fördelarna med våra enheter.

flag_circle
100% Finska

Alla våra apparater tillverkas i Finland, i Raumo.

bar_chart
97% kundnöjdhet

Baserat på över 4000 beställningar.

trophy
Årets hälsoprodukt 2023

Vår enhet valdes i tidningen Kauneus ja Terveys till årets hälsoprodukt - Bästa enheten.

Garanti för tillförlitlighet och kvalitet

JVT Wellness betonar sina kunders förtroende och tillfredsställelse genom att presentera mer än 100 positiva recensioner om effektiviteten hos sina produkter. Som ett stolt finskt företag tillverkas alla produkter i Finland, i Raumo. Kundnöjdheten är på topp, 97 % baserat på över 4000 beställningar, vilket återspeglar hög kundnöjdhet. Dessutom har företagets Atlas Touch belönats med titeln "Årets hälsoprodukt 2023" i urvalet av tidningen Kauneus ja Terveys, vilket stärker produkternas rykte och popularitet.

Upptäck Atlas Care
 
 

JVT Wellness

Vi är ett företag verksamt inom friskvårds- och hälsosektorn i Finland. Vi tror att hälsa är det viktigaste och vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga stöd på deras resa mot ett bättre och hälsosammare liv.

Vårt utbud inkluderar produkter som apparater för att lindra stelhet i nacken och massageverktyg. Alla våra produkter är utvecklade av vårt företag och av garanterad finsk kvalitet.

Vi levererar våra produkter snabbt och pålitligt över hela Finland. Vi har även ett kundtjänstteam redo att hjälpa dig med alla dina frågor och behov.

Läs Atlas utvecklingsberättelse